btn_close

Tehokas ja viihtyisä työympäristö

Tehokas ja viihtyisä työympäristö

Pasilan Visiossa on huomioitu kokonaisvaltaisesti valaistuksen, akustiikan ja ilmastoinnin merkitys työmotivaatioon. Viihtyisät toimitilat on helposti muunneltavissa erityyppisiin työprosesseihin. Moderni ja korkealaatuinen talotekniikka tietoliikenneyhteyksineen takaa puitteet tehokkaaseen työskentelyyn. Turvajärjestelyt ovat kattavat kulunvalvonta- ja sprinklerijärjestelmineen. Molemmilla taloilla on omat maanalaiset pysäköintihallit. Lisäksi Hartwall Areenan pysäköintitilat ovat sopimuksen mukaan Pasilan Vision yritysten käytettävissä.

Monipuoliset palvelut antavat mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Yksilöllinen palvelukokonaisuus on helposti räätälöitävissä laajasta valikoimasta, johon kuuluvat muiden muassa aulavastaanotto, monitoimitila, kahvila- ja ravintola, neuvottelutilat, kokouspalvelut, lääkäriasema ja kuntosali.

Visioon on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla ja yksityisillä liikennevälineillä sekä lukuisia kevyen liikenteen reittejä. Visio sijaitsee useampien valtaväylien keskipisteessä ja on julkisen joukkoliikenteen keskus. Ilmalan ja Pasilan juna-asemat sijaitsevat jalankulkuetäisyydellä ja bussi- sekä raitiovaunupysäkit ovat kiinteistön lähellä. Tulevat hankkeet – junaliikenteen oikorata, Hakamäentien uusi eritasoliittymä ja uusi raitiotielinja – lisäävät saavutettavuutta entisestään.

Sisääntulo

Pasilan Visiossa on huomioitu kokonaisvaltaisesti valaistuksen, akustiikan ja ilmastoinnin merkitys työmotivaatioon. Viihtyisät toimitilat on helposti muunneltavissa erityyppisiin työprosesseihin. Moderni ja korkealaatuinen talotekniikka tietoliikenneyhteyksineen takaa puitteet tehokkaaseen työskentelyyn. Turvajärjestelyt ovat kattavat kulunvalvonta- ja sprinklerijärjestelmineen.

Pysäköinti

Molemmilla taloilla on omat maanalaiset pysäköintihallit. Lisäksi Hartwall Areenan pysäköintitilat ovat sopimuksen mukaan Pasilan Vision yritysten käytettävissä.

Kuntosali

Yksilöllinen palvelukokonaisuus on helposti räätälöitävissä laajasta valikoimasta, johon kuuluvat muiden muassa aulavastaanotto, monitoimitila, kahvila- ja ravintola, neuvottelutilat, kokouspalvelut, lääkäriasema ja kuntosali.